Work from home.

 


 

Hallå godingar! Vad gör ni idag? Själv är jag ledig. Eller ja ”ledig”. Jag ska ju jobba 80% för Bröllopsmagasinet nu och resterande 20% med mina egna bolag. En kombo som känns helrätt och som gör att jag kan lägga 110% energi på alla delar. Så himla effektivt!

Så idag? Idag jobbar jag hemifrån. Startade dagen med ett svettigt träningspass på gymmet. Sedan hade jag möte med Jessica (som jag driver ena bolaget med). Direkt efter detta möte så träffade jag Emilie på stan och slog två flugor i en smäll: hämtade upp ett kontrakt samt tog en finkaffe på stan. En riktigt bra förmiddag, med andra ord. Nu sitter jag hemma och jobbar lite framför datorn. Då Bröllopsmagasinet snart skickas till tryck så gör jag även någon timmes jobb för deras räkning, fast hemifrån. Lyxen att ha en mobil arbetsplats alltså, bästa!

 

Lite senare i eftermiddag ska jag dock packa ihop datorn och ta helg. Kommer åka hem till Linn, Mikael och Tage i Skövde. Och då jag inte träffat lille Taggen sedan jul ska det bli så himla, himla härligt att få krama om honom o pussa de där små gosiga kinderna ♥ Kommer också upp ett riktigt bra helgerbjudande här på bloggen ikväll – så håll utkik!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg