En hemmasöndag.

 

 

Idag har jag haft en söndag hemma. Alltså, det är första söndagen jag spenderar hemma sedan i mitten av december och det har varit så otroligt skönt att få vara lite på hemmaplan och göra ”vanliga” saker och ta ikapp sådant man inte hunnit med de senaste veckorna.

Idag har jag bland annat tränat tillsammans med Åsa och Emilie. Jag har veckohandlat och lagat mat. Jag har varit hos Fredrik och hämtat mina sista saker (sjukt att det tog mig 11 månader, haha). Och jag har suttit i soffan och ätit lussebullar och druckit kaffe. Och så har jag ”städat ut julen”. Haha det var verkligen på tiden att både julpynt, julstjärnor och julgran(!) åkte ut. Har haft så himla fullt upp hela januari och knappt varit hemma något, så det har inte hunnits med förrän nu. Men oj så skönt det var. Passade också på att storstäda och det enda som egentligen saknas nu är en bukett tulpaner. Får köpa det i veckan.

 

Men ja, en hemmasöndag. Och en riktigt härlig sådan.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “En hemmasöndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *