Going for a swim.

 

 

Hej på er och hej härliga fredag! Då jag inte arbetar med 200% slutproduktion kunde jag gå tillbaka till mitt ”vanliga” schema där jag jobbar 80% på kontoret för Bröllopsmagasinet och 20% hemma med mina egna bolag. Och idag? Idag har jag jobbat en del, men också passat på att faktiskt bara vara ledig och njuta. Jobbar nämligen på en bröllopsmässa i Göteborg både lördag och söndag så jag kände att jag ville vila upp mig lite idag. Förmiddagen spenderade jag exempelvis på badhuset där jag simmade 1000m. Så himla, himla härlig träning! Tävlingssimmare ju som liten och tekniken sitter kvar i kroppen och jag älskar hur simning engagerar hela kroppen och hur känslan efter ett hårt pass är som om du blivit körd genom en mangel. Så, så, så härligt!

 

Efter träningen har jag sedan ätit middag, druckit kaffe, svarat på lite mail och om en stund tänkte jag ge mig ut på en promenad i solen som faktiskt ser ut att titta fram.

Hoppas du har en härlig fredag – vad du än har för dig ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

4 thoughts on “Going for a swim.

  1. Vad härligt det låter! 🙂 Arbetar du på Bröllopsmagasinet igen, visst bytte du jobb för ett tag sen eller har jag drömt det? 😉 Ha en riktigt fin helg!

    1. Det stämmer att jag är tillbaka på Bröllopsmagasinet igen. Började här igen i slutet av januari, jobbade på ett annat företag i 9 månader under 2018, men det känns skönt att vara tillbaka 🙂 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *