Jobbhelg – bröllopsmässa.

 

 

Hej på er, har ni en fin söndagskväll? Jag har precis kraschlandat i soffan efter en lång dusch och lite kvällsmat i form av kylskåpsrensning. Har ju jobbat både igår och idag på bröllopsmässan Bröllopsfeber i Göteborg och det har varit roligt att flanera runt bland bröllopssaker, men oj så trött man blir av en mässa. Jag har ju dels stått på scen och föreläst / intervjuat experter på scen och dels har jag spenderat dagarna med att knata runt 12.000 steg och prata med utställare och besökare. Intensiva dagar minst sagt så nu är det skönt att bara ligga i soffan en stund.

 

Fick förresten ett önskemål för några dagar sedan om jag kunde skriva litegrann om bröllopstrender här på bloggen. Och absolut kan jag göra det! Finns det fler som är intresserade av det och vad skulle ni vilja veta i så fall?

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Jobbhelg – bröllopsmässa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *