Frukost på LE Gbg, shopping, träning och blåbärspaj.

 


 

Alltså vilken fantastisk söndag jag hade igår! Spenderade dagen nere i Göteborg där vi började med en riktig kalasfrukost på LE Gbg (LÄNK). Har ni varit där? Det är ett nyöppnat ställe i stadsdelen Linné som erbjuder frukost, fika och lättare lunch. Jag älskar sådana ställen och detta café hade alla ”rätt”. Genomtänkt interiör, fräsch mat och urgullig personal. På dessa så kallade ”hälsocaféer” får jag ofta byta ut en del innehåll i maten (då jag är allergisk mot nötter, mandel och stenfrukter) och på LE Gbg fixade de en specialgjord smoothiebowl till mig som var bland det godaste jag ätit! Älskar färggrann mat och detta var minsann något som fick magen att dansa både polka och jitterbugg samtidigt.

 

Efter frukosten blev det en sväng på stan där jag köpte två stycken nya jackor – perfekta till våren och kommande resa till Paris. Ska visa er jackorna sedan, så nöjd! Söndagen bjöd sedan också på ett träningspass på gymmet, sällskapsspel och på kvällen åt jag blåbärspaj. Ett fantastiskt avslut på en riktigt trevlig helg. Människorna i mitt liv alltså, bästa! ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Frukost på LE Gbg, shopping, träning och blåbärspaj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *