Bananbröd, simträning och jobb.

 

(gammal bild)

 

Hej hej hallååå fredag och den internationella kvinnodagen dessutom! Idag är jag ”ledig” och arbetar hemifrån. Vaknade tidigt av ljuset och kände mig utvilad så jag gick upp och satte på ugnen. Sedan har jag ätit frukost, bakat bananbröd (RECEPT), gjort en logotyp åt en kund i det egna bolaget och skrivit lite texter åt Bröllopsmagasinet. Om en stund tänkte jag promenera iväg till simhallen och simma 1000m. Himla härligt! Sedan i eftermiddag ska jag dricka kaffe, mumsa på bananbrödet som just blev färdigt och doftar galet gott. Och så ska jag jobba mer med det egna bolaget, förhoppningsvis släpper vi en riktig rolig nyhet ikväll om allt går som det ska.

 

Men innan dess; på med baddräkten!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Bananbröd, simträning och jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *