Snakeprint.

 

 

Hej hej hallå söndag kväll! Visst har helgen gått fort? Jag tycker i alla fall det. Men helgen har i alla fall varit vansinnigt mysig. Simning, långpromenad, träning på gymmet. Bananbröd, långfrukost, flera koppar kaffe och restaurangbesök. Lägg till serietittande på Netflix och skratt och det summerar helgen ganska bra.

Nu är det söndag kväll och jag och kollegan Jessica på egna bolaget INSPO Event & PR släppte precis en pressrelease och gick ut med nyheten att det är vi som står som arrangör bakom den officiella efterfesten för OCR-loppet Run Dirt Race i Uddevalla 2019. Bor ni i Uddevalla kan jag verkligen rekommendera att köpa biljett, det finns endast ett fåtal och oj så bra detta kommer bli. Eventarrangör alltså, bästa jobbet! Läs mer om efterfesten här: LÄNK.

 

Nu? Nu håller jag på att tvätta och laga mat. En klassisk söndagkväll där jag förbereder inför en ny vecka. Vad gör ni just nu?

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Snakeprint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *