Vår- & sommarstilen 2019.

 

 

Inför varje ny klädsäsong brukar jag göra moodboards för att liksom fånga in det jag tycker är snyggt och på så sätt kunna hålla mig till en ”röd tråd” när jag shoppar. Kollaget ovan tycker jag symboliserar min vår- och sommarstil ganska så bra. Vill satsa på jordnära färger, klänningar och kjolar i midi-längd, mycket djurmönstrat, långa ärmar, sneakers, kappor, fladdriga byxor och markerande accessoarer. Så himla snyggt!

Nu ska jag se vad jag kan hitta för motsvarigheter i butikerna innan Paris-resan.

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Vår- & sommarstilen 2019.

  1. Åh vilket bra tips. Det är ju kanon så man har en röd tråd i inköpen nu när alla webshoppar exploderar av vårkläder och sommarinspo. Upplever själv att det är lätt att tappa fokus och tråden när jag surfar runt på Zalando, Nelly och allt vad det är.. Jag tackar och snor ditt tips rakt av. Kram från Helén

    1. Skönt att det inte bara är jag som lätt tappar tråden när det finns så himla mycket fint i butiker och webshoppar 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *