Padeltennis.

 

 

God morgon hörni! Igår hade jag en dag som var fullspäckad. 8 timmars arbete på kontoret följt av 1 timmes Padeltennis med Emilie, Bobo och Johan och sedan möte med tjejerna på egna företaget INSPO på kvällen. En dag som gick i ett, minst sagt. Men alltså Padeltennis, HUR kul är inte det? Har ju spelat det en gång tidigare (typ för 1 år sedan) och även om det förmodligen krävs ett par träningstillfällen till för att klassas som någorlunda OK på spelet så är det vansinnigt roligt. Bollsporter för mig kan aldrig gå fel och att vara tävlingsmänniska i en sport där både taktik och styrka kan vara avgörande är så kul! Igår spelade vi i 60 minuter, men nästa gång bokar vi minst 90 minuter. Har ni testat det?

 

Häpp. Snart är det dags att rulla iväg till kontoret. Idag väntar jobb och sedan ikväll ska jag göra en gravidfotografering med Jessica. Kul!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Padeltennis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *