Gravidfotografering – Jessica.

 


 

Igår kväll var det dags för mig att föreviga min vän och kollegas (vi driver företaget INSPO ihop) vackra mage. Jessica och jag var superpepp på att åka ut i skogen och ta lite bilder på kulan. Och alltså, vilken mage hon fått de senaste veckorna, så otroligt vacker och hon är verkligen ”Ready-to-Pop” nu.

Jessica hade önskemål att fotografera i skog så vi åkte runt på jakt efter lummiga skogspartier och där ljuset ändå trängde igenom (hade ju turen igår att ha strålande fint väder). Och efter en stunds letande fann jag ett område i skogen där lummig mossa, en porlande bäck, ståtliga träd och en sol i bakgrunden skapade en ljuvlig kuliss för just gravidfotografering. Vi hade tidigare under dagen bestämt klädsel och personligen tycker jag att en klädsel som ovan är som vackrast. En kimono i något skirt tyg som är öppen och får visa magen. På så sätt får man verkligen en vacker bild på miraklet (kan annars vara svårt just med kläder och gravidfotografering – risken finns att man bara ser ”stor” ut). Jessica hade matchat kimono med underkläder och jag hade, 30 minuter innan plåtningen, snabbt som attan bundit en blomsterkrans – tycker det tillför mycket på bild att ha något ”artsy” som sticker ut. Och just en vit blomsterkrans i en mörk skog skapar fina kontraster. Vi hade tur med vädret som visade sol och vindstilla och efter en snabb fotografering i den lummiga skogen tog vi också oss ned mot havet där motljus, hav, strand och några svanar fick göra oss sällskap på de sista bilderna.

 

Tack Jessica för förtroendet att föreviga kulan på bild och ge mig en möjlighet att öva lite mer på gravidfotograferingar. Spännande och roligt uppdrag och något som jag inte gör så ofta, men gärna gör igen. Så om du är intresserad av att fånga din graviditet på bild, släng iväg ett mail till anna-storm@live.se

Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Gravidfotografering – Jessica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *