I annonssamarbete med Lendify

Ny teknik, nya lån.

 

 

I en värld som ständigt är i förändring vad gäller nya valutor, nya banker och nya lånemöjligheter är det alltid spännande att läsa om nya aktörer på marknaden. En sådan ny aktör är Lendify. Såhär beskriver de sig själva:

”Dagens teknikutveckling gör det möjligt att skära bort onödiga mellanhänder och skapa en mer effektiv och transparent lånemarknad. Lendify är Sveriges största marknadsplats för lån. Via vår digitala plattform kopplar vi samman investerare och låntagare på ett säkert och effektivt sätt.”

Lendify tillhandahåller så kallade peer to peer-lån där pengarna kommer från privatpersoner som investerat i privatlån, inte från privatpersoner som satt in sina pengar på ett sparkonto med 0% i ränta. Något som är intressant i dagens läge med de låga räntorna som finns och som inte bara är en fördel (vid lån av pengar) utan också en nackdel när det kommer till sparande. Det som är spännande med Lendify är att de vill modernisera lånebranschen genom exempelvis privatlån där man genom deras lojalitetsprogram kan samla poäng genom att vara en lojal och skötsam kund. De poäng du samlat ihop kan du byta in mot sänkt ränta på ditt lån. Det betyder att du får ännu lägre ränta i takt med att du betalar av lånet. Ganska smart, eller hur?

 

Läs mer om Lendify och vad de erbjuder här: LÄNK.

 

 
 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.