Frukost på LE Gbg och shopping inför Paris.

 


 

Hej hej hallå fredag! Är ju ledig idag för att jobba med de egna bolagen. Och då jag denna vecka redan arbetat mycket med bolagen valde jag att (bortsett från några telefonsamtal) ha en helt ledig fredag. Ett så himla bra beslut!
Spenderar dagen i Göteborg och började dagen med frukost på ett favoritställe: LE Gbg. Åt smoothiebowls och drack cappuccino och tittade på folk som var fredagspepp. Sedan besökte jag en sjukgymnast för att få en annans persons åsikt och utlåtande om ryggen. Väldigt nöjd med besöket måste jag säga och ser fram emot att utföra de nya övningarna jag fick till mig. Hoppas de kan hjälpa mot min överansträngda rygg.

Efter besöket hos sjukgymnasten blev det en runda på stan och jag köpte några väldigt fina ting. Ska visa er inom kort. Men nu? Promenad i solen! Vi hörs lite senare.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Frukost på LE Gbg och shopping inför Paris.

  1. Måste bara tipsa om en sjukgymnast i Stockholm om du någon gång är där. Fredrik Aronsson, håller till på CrossFit Solid men kör eget. Du kan följa honom på fa_optimalprestation på Instagram. Han är grym och den enda som lyckats få rätt på min krångliga axel. Jag åkte från Skåne för att gå till honom.

    1. Åh, tusen tack för tipset! Detta ska jag absolut kolla upp när jag reser till Stockholm nästa gång. Ofta är det värt att åka långt, bara man blir av med sina problem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.