Mars månad #BadaÅretRuntJAO


 

Såhär såg det ut igår när det vankades utomhusbad. Iklädda väldigt fashionabla outfits (haha herregud så vi såg ut) promenerade vi ner till sjön, sedan slängde vi av oss såväl dunjackor, morgonrockar och foppatofflor och sprang i vattnet. Temperaturen? Kanske runt 2-3 grader och smärtan i fötterna av det iskalla vattnet var absolut påtaglig. Men i stora drag? Väldigt härligt! Glada miner, skratt och endorfinkick. Efteråt sedan värmde vi oss med raggsockar, kaffe och våfflor. Känns riktigt bra att ha avklarat utomhusbaden under vintersäsongen nu. Nästa dopp blir inte förrän i mitten/slutet av april och då räknar jag med sol och ett par plusgrader ytterligare. Fantastiskt!

 

 

Annars då? Jag är tillbaka på västkusten efter en trevlig dag med Linn, Mikael och Tage. Pappa kom över en snabbsväng på kaffe också och det känns riktigt skönt att ha haft en familjehelg med massa kramar, skratt och bus.

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Mars månad #BadaÅretRuntJAO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.