Hipp hipp hurra till oss!

 

 

Grattis till mig och världens bästa tvillingsyster som idag fyller 30!

30 år, alltså det är helt sjukt. Jag har absolut ingen åldersnoja men det är roligt det där med ålder, ändå. Jag känner mig oftast inte en dag äldre än 21 samtidigt som jag i sinnet kan jämföra mig med en småkaks-älskande 65-åring. Oavsett vad det står för ålder på gratulationskortet så älskar jag att fylla år och tycker firandet är bland det bästa som finns. Mycket av detta kan ju faktiskt ha att göra med att jag får fira födelsedagen samtidigt som min älskade tvillingsyster. Att få fira tillsammans gör allt så mycket roligare.

 

Detta inlägg är ju tidsinställt, men jag kan tro att vi har en fantastisk 30-års dag framför oss i Paris. Såväl min 20-års dag som 25-års dag firade jag inte särskilt stort, så att få spendera 30-års dagen tillsammans med favoritmänniskor i Paris är en dröm och ett mål jag hade som nu uppfylls. Och den känslan? Magisk!

 

 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “Hipp hipp hurra till oss!

  1. Stort grattis till er båda! Visst är det helt fantastiskt att ha sin tvillingsyster att dela dagen med

    Kram

  2. Stort grattis till er<3 ser fram emot Paris-bonanzan. Har aldrig varit där men skulle gärna åka dit.. kanske får bli när den tant fyller 40 om några år 😉

    Hurraaaa!!

    1. Tusen tack fina du! Jaaaa, klart du ska fira 40 i Paris! Härligare stad att fira födelsedagen i får man tamigtusan leta efter 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *