Dags att inreda uteplatsen.

∼ innehåller adlinks ∼

Matta – HÄR / Kruka – HÄR / Loungestol – HÄR / Dynor i tvättat linne – HÄR / Hängstol – HÄR / Ljuslykta – HÄR / Korg – HÄR / Ljusslinga – HÄR 

 

Nu börjar det bli hög tid att inreda och dekorera uteplatsen inför våren och sommaren! Det är lätt att man väntar för länge med att köpa in såväl möbler, textilier, belysning och växter och så står man med en helt tom uteplats när de första fina vårdagarna gör entré. För att lyckas med en uteplats så är det enligt mig viktigt att tänka på materialval och nyanser. Visst kan du blanda hejvilt, men genom att hålla sig till enstaka material eller nyanser skapas ett mer harmoniskt intryck. Personligen gillar jag ”luftiga” möbler och är inte alls förtjust i för tunga, robusta möbler (som sväljer all luft) och just nu får möblera gärna vara i ljusa material. Utöver möbler så gäller det att inte snåla in på belysning, växter och textilier. Stora växter (gärna palmer och olivträd) som blandas med ljusslingor och kuddar i naturnära nyanser är enligt mig det vackraste.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *