BadaÅretRunt – April månad (check!)


 

I vanlig ordning tar vi ju ett utomhusbad varje månad under hashtaggen #BadaÅretRuntJAO jag, mamma och Linn. Dessvärre åkte min syster på magsjuka i fredags så det blir inget tvillinghäng i helgen. Istället hänger jag hos mamma och det var vi två som åkte till Hjo igår för att inviga våren med ett utomhusdopp i Vättern. Strålande solsken, 19 grader i luften och 9(!) varma grader i vattnet gjorde utomhusdoppet i april ovanligt behagligt. 3 gånger doppade jag mig och var glad som en solstråle efteråt.

Badar ni året runt? Jag har nu gjort det under 1 års tid och med undantag för januari (som var helt fruktansvärt) har det varit guld och gröna skogar året runt. Älskar att bada och vill verkligen rekommendera alla att göra det.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *