I annonssamarbete med Babyface.se

Dags att bli vårfin.


 

Första gången jag kom i kontakt med Babyface.se var när jag skulle beställa nytt puder från Bare Minerals. Jag har använt deras foundation-puder med SPF15 i säkert 8 års tid nu och söker oftast efter det bästa priset när jag ska inhandla nytt och på Babyface.se är produkterna otroligt prisvärda. Jag tycker det är så roligt nu under våren för då blir i alla fall jag himla sugen på att ta hand om hud, hår och naglar på ett helt annat sätt än på vintern. På vintern är jag mest instängd i kängor, jeans, stickade tröjor och mössor och glömmer lätt av att lägga ned lite extra energi och kärlek på mitt yttre. Men nu? Nu när temperaturen kryper uppåt, kinderna börjar få lite färg av vårsolen och byxor byts ut mot kjol så vill jag göra hemmaSPA och fylla på med så mycket skönhetsprodukter som jag bara kan. Bland annat är jag sugen på att byta ut mitt trogna puder mot flytande produkter som inte är heltäckande utan låter huden i ansiktet andas samtidigt som det känns ”glowigt” och med mer lyster än vad puder ger. Produkterna som säljs på Babyface.se är otroligt prisvärda och bland annat så finner ni produkter från Dermalogicas billigt på sidan, jag är sugen på att exempelvis klicka hem denna (LÄNK) mjukgörande BB-crème med lätt färgton och använda som bas i min sommar-makeup.

 

Utöver denna crème så är jag även sugen på att klicka hem ett nytt läppstift, gillade denna (LÄNK) i en vacker nude-nyans. Att även förbereda kroppen inför en bra solbränna som håller vill jag göra genom att exfoliera mig från topp till tå. Alltså, finns det någon härligare känsla än att riktigt skrubba sig med en peeling och bli alldeles babymjuk? Beroendeframkallande känsla. Denna (LÄNK) scrub med havssalt hade gärna fått göra jobbet. Serum, älskar serum! Detta (LÄNK) i en mindre 50ml förpackning passar bra att ha med till kommande weekendresor. Till slut hade jag också klickat hem denna (LÄNK) palett med ögonskugga, tycker det är så fint med toner i brons till en solkysst hy.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *