Att fira 30 i Paris.


 

Bildbomb från vår magiska 30-års dag i Paris.

Att fira födelsedagen utomlands är nog tamigtusan bland det bästa beslut jag tagit. Att styra upp någon 30-års fest är inte riktigt min eller syrrans stil så att åka utomlands kändes ganska givet när vi planerade födelsedagen redan för några månader sedan. Och att fira 30 i Paris med människor man tycker om? Magi.

Ovan visas lite bilder från vår dag. En dag som startade med färska jordgubbar i vår AirBnb-lägenhet och som sedan följdes av syrénkvistar, doften av skolavslutning, solsken och en minst sagt nervös tripp upp i Eiffeltornet. Vi besökte ju tornet redan på torsdag eftermiddag, men då köerna var vansinnigt långa beslöt vi oss för att vara där vid öppning under fredagen istället. Sagt och gjort; klockan 9 var vi på plats och utan existerande kö betalade vi inträde och sedan startade färden upp. Vi valde att ta trapporna upp till såväl etage 1 och 2 och hahaha, H-E-R-R-E-G-U-D. Jag vet inte vem av oss som var mest nervös – det var definitivt läskigare än jag trott! Att det blåste halv storm dagen till ära och man tyckte tornet svajade gjorde ju inte saken bättre om vi säger så. Men upp till etage 2 kom vi och sedan väntade hiss hela vägen upp till 324 meter. Och hissfärden upp? Visste inte om jag skulle skratta, gråta eller kissa ned mig av nervositet. Höjder är definitivt inte min starka sida – men det var nästan så man glömde bort hur rädd man själv var och bröt ut i skratt när man såg resten i vårt gäng som hade skräck i blick och darrande ben. Hur som helst. Att fira 30 på 300 meters höjd med favoritpersoner är definitivt något jag rekommenderar!

Efter hissfärden neråt tog vi oss bort till stadsdelen Montmartre där vi stoppade för att äta bakelser för 2€ på stående fot och flanera runt i solen en stund innan det var dags för födelsedagslunch på Pink Mamma (läs mer HÄR). Efter lunchen vandrade vi längs konstnärskvarteren, spanade in majestätiska Sacré-Cœur och beställde varma crepes som smälte i munnen. En helt fantastisk dag som avslutades med typ den bästa födelsedagsmiddag jag haft. Var vi var? På restaurang Derrière (mer om den restaurangen i ett separat inlägg).

 

Ja… att fira 30 i Paris. Bästa jag gjort.

 

 

4 kommentarer till “Att fira 30 i Paris.

  1. Hej Anna! Tycker så mycket om att följa din fina blogg! Jättestort grattis på din 30-årsdag! ( Ja i efterskott då…) Blir så nyfiken, har du träffat en ny kille? Kanske något jag missat att du skrivit om? Hoppas du inte tycker jag är för nyfiken!?! Du behöver förstås inte berätta om du inte vill!
    Kram:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg