Att ha haft 1:a maj.


 

1:a maj och en ledig dag mitt-i-veckan som (utöver dum kristallsjukan) har firats på tänkbara bästa sätt! Favoritsällskapet från Göteborg och favoriterna Linn, Mikael och Tage från Skövde. Alla samlade i min lägenhet för en heldag fylld av mys. Vi har hunnit med att äta rabarberpaj, jag fick äran att klippa en ny sommarfrisyr på Taggen, vi åt lunch på stan och jag firade även min lilla favorit med paket. Tänk att Tage fyllde 1 år i lördags. Hjälp vad tiden går fort!

En himla mysig första maj som jag nu ska avrunda med stillasittande och film i soffan. Håller alla tummar och tår för att mitt snurrande huvud ska sluta snurra. Har nämligen en flygning till Düsseldorf på fredag som just nu känns oerhört jobbig att ta sig igenom om huvudet inte blir bättre…

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Att ha haft 1:a maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.