Tips från Paris #002 – Café FouFou.


 

Tänkte att det var dags för mig att dela med mig av ännu ett Paris-tips, nämligen Café Fou Fou (LÄNK).

Café Fou Fou hittade jag av en slump på Instagram någon vecka innan vi skulle åka och denna fick givetvis plats i min Paris-guide och vår allra första morgon i Paris tog vi sikte på detta café. Cafét i sig var inte superstort utan här rymdes kanske 20 sittplatser och vi slog oss ned vid fönstret för att kunna spana på välklädda parisare medan vi kikade igenom menyn. Här fanns SÅ mycket gott och hälsosamma alternativ så som chiapudding och omelett varvades med fattiga riddare och scones. Allt lagat efter beställning och med mycket kärlek.

I vanlig ordning kunde vi inte bestämma oss för en sak utan beställde in typ hela menyn. Vad vi åt? Avokado-sandwiches med pocherat ägg, äggröra, chiapudding, scones, baguetter, färskpressad juice, te och riktigt bra kaffe. Så himla festligt att verkligen gå loss på menyn och beställa allt man är sugen på. Efter att vi ätit upp allt rullade vi, bokstavligt talat, vidare på våra eldrivna scootrar, redo att utforska Paris.

Kan verkligen rekommendera detta café, jag menar, spana bara in deras Instgramkonto HÄR. Mums!

 

 

2 kommentarer till “Tips från Paris #002 – Café FouFou.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg