Att ha varit på Europas största bröllopsmässa.


 

Och så var jag hemma igen! Efter 48h i den tyska staden Düsseldorf och jobb för Bröllopsmagasinet. I Düsseldorf arrangeras en av Europas största bröllopsmässor för bröllopsmode (för inköpare och butiker) och detta var mitt tredje besök på mässan och som alltid är det en fröjd att florera bland spets, vita tyger, tingeltangel och vackra skor. Jag har slipat på mina kunskaper kring kindpussande, intervjuer på engelska (och delvis tyska, haha), filmat, fotat och beundrat vackra kreationer på catwalken. Det är intensiva timmar under mässans öppettider så utöver jobb har jag mest spenderat tid med att sova många timmar i en skön hotellsäng och äta god hotellfrukost.

Att resa med efterslängar av kristallsjukan visade sig gå bra och jag är tacksam över att jag lyssnade på kroppen i fredags och avstod resandet och i gengäld gav min kropp tillbaka ett piggare huvud och möjlighet att ändå göra lite jobb som planerat. Nu: dags för sängen igen!

Ser ni förresten något ni gillar på bilderna? Själv blev jag kär i såväl de ljusblå slingback-skorna i mocka och de Manolo Blahnik-liknande vita pumpsen.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha varit på Europas största bröllopsmässa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *