Jobb, gym och smoothiebowls.


 

Hej på er! Denna tisdag har varit en ganska vanlig tisdag i kalendern, men också en effektiv sådan. Först spenderade jag 8 timmar på kontoret där jag skrev artiklar inför kommande magasin samt betade av ungefär 140 mail och hade möte inför en mässa som vi arrangerar i juni. Efter kontorstid bytte jag om till träningskläder och drog direkt till gymmet (bästa knepet för att komma iväg o träna – ha med dig träningskläder redan till jobbet på morgonen så slipper du åka hem och riskera att fastna i soffan).

Hur som helst, på gymmet rev jag av ett riktigt bra benpass och sedan åkte jag för att hämta ut ett paket innan jag kom hem, tog en långdusch och stekte två ägg och åt en kalasgod smoothiebowl till kvällsmat. Älskar att äta färggrant – det gör mig verkligen glad!

Nu ska jag skicka iväg lite bilder åt en kund, förbereda lite inför en bröllopsfotografering och sedan (om jag hinner innan läggdags); se om jag hittar en ny serie på Netflix att se. Har ni några tips kanske?

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *