Put a ring on it.


 

Kom på att jag alldeles glömt av att visa er vad jag fick i födelsedagspresent på min 30-års dag! Då vi var i Paris under födelsedagen fick jag presenter såväl på födelsedagen som några dagar efteråt och jag menar, hur härligt är det inte att sprida ut firandet på fler dagar? Bästa! För det första så fick jag denna otroligt vackra ring utav min tvillingsyster. Älskar guldsmycken och framförallt ringar. Denna är en riktig power-ring som för alltid kommer påminna mig allt jag lyckats med och belöning för framtida utmaningar.

Utöver ringen då? Ja då fick jag ett nytt kamerastativ, fler vackra smycken, spännande kryddor, lite inredningsprylar, gott vin och champagne samt diverse presentkort. Så himla trevligt att fylla år, ändå. Tack alla vänner och familj för vackra presenter ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *