Middagstips – tonfiskwrap.


 

Denna veckan var jag sugen på fräsch sommarmat i lunchlådorna och veckohandlingen innehöll därför mängder av primörer, sallad, röror, halloumi och rotfrukter. Av detta ska jag skapa ljumma sallader och wraps och först ut på veckomatsedeln var tonfiskwraps. Så himla smidigt och gott! För att inte brödet ska blötas upp tar jag med mig tonfiskröran för sig, grönsakerna för sig och brödet separat och så lägger jag snabbt ihop min wrap under lunchtimmen. Vad jag har i? Jo detta:

till 4 personer:
2,5 dl gräddfil
2 burkar tonfisk i vatten (avrunna)
2 st hårdkokta, hackade ägg
2st salladslökar, tunt skivade
Dill, finhackad
Salt & Peppar

4 st Libabröd/Tunnbröd/Tortillabröd

Bladspenat
Paprika i stavar
Strimlad morot
Skivade rädisor

 

 

4 kommentarer till “Middagstips – tonfiskwrap.

  1. Tack! Jag har noll insipiration till lunchlådorna, det får bli denna wraps i morgon 🙂
    Jag tar gärna emot fler tips!
    Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg