Tips inför Mors-Dag

∼ innehåller adlinks ∼

På söndag är det ju Mors Dag. En dag att skämma bort alla mammor lite extra på (även om de såklart förtjänar såväl uppskattning och kärlek året runt). Att visa uppskattning behöver inte kosta pengar utan ett samtal, en kram eller en komplimang räcker många gånger väldigt långt. Men vill du skämma bort din mamma (eller kanske bästa vän som just blivit mamma?) lite extra så kommer här några tips.

Ett vackert smycke.
Ett smycke är alltid en uppskattad gåva och just nu gillar jag örhängena från & Other Stories lite extra (LÄNK).

Bjud på fika.
Få saker uppskattas lika mycket (i alla fall av mig) som att bli bjuden på fika. Två recept som ni här på bloggen verkar gilla lite extra mycket är mina kalljästa kanelbullar (LÄNK) och min somriga pavlova (LÄNK). Båda två går att förbereda och få saker säger kärlek! lika mycket som dessa bakverk.

Hudvårdslyx.
Skäm bort mamma med lite exklusiv hudvård. Själv hade jag blivit superglad för någon utav Löwengrips alla lyxiga produkter (LÄNK).

Mjuka textilier.
Min mamma älskar textilier och hade blivit glad för såväl nya handdukar som kuddfodral. Jag gillade den här kimonon från Hemtex lite extra (LÄNK).

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.