Jobbar på en ledig dag.


 

Hej på er! Är ni lediga idag? Det skulle jag egentligen också vara, men jag ska kanske iväg på en rolig grej nästa vecka och behöver vara ledig två dagar och då vi har tokmycket just nu på kontoret så valde jag då att arbeta idag istället. Lite segt att jobba på en röd dag, men med tanke på vädret (ösregn) så gör det inte så mycket att jag suttit och arbetat inne på kontoret och druckit kaffe hela dagen.

 

Och nu? Nu är jag nyss hemkommen från gymmet. Åkte dit en snabbis efter kontoret och sprang av mig lite stress på löpbandet. Om en stund ska jag byta om till finare kläder och ta mig ner mot stan. Där väntar några favoritmänniskor och denna säsongs finalomgång i Quiz. Men först; dusch!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.