I annonssamarbete med Confident Living.

Lanseringskampanj hos Confident Living.

Hej och glad fredag hörni!

Idag har jag jobbat lite med mitt egna bolag och varit iväg på roadtrip och mött ett härligt par vars bröllop jag ska fotografera senare i sommar, himla trevligt! Och vet ni något annat som är trevligt? Jo att jag just nu sitter på balkongen med datorn i knät, en iskaffe i handen och spanar in Confident Livings nya hemsida. De lanserade igår en helt ny hemsida som de firar med en lanseringskampanj med 10-30% på allt inom möbler, inredning och belysning.! Alltså, HUR bra?! Jag fullkomligt älskar inredning och får ofta höra av folk att jag har en personlig stil när det kommer till hemmet. Just en personlig stil tycker jag är den finaste komplimangen man kan få och faktiskt är det så att mycket av det jag har i hemmet kommer från Confident Living. Bland annat älskar jag min stora spegel i vardagsrummet från House Doctor (LÄNK) som verkligen lyfter hela rummet. Jag har precis klickat hem lite nya saker till balkongen från deras hemsida som ni ska få se i helgen. Fick precis sms om att jag hade paket att hämta så det ska bli vansinnigt kul att dekorera balkongen ytterligare (resultatet ser ni imorgon eller på söndag här på bloggen). Så jag ska nu dricka upp min iskaffe och sedan trampa ner till posten.

 

PS. Ska du på någon student- eller examensfest nu i juni? Eller kanske bröllop? Passa på att köpa din present från Confident Living i helgen, på sidan finns mängder av klassiska presenter som passar alla. Jag hade exempelvis slagit till på en vas (LÄNK) eller nya tallrikar (LÄNK och LÄNK) eller en ljusstake (HÄR).

 

Se hela utbudet på hemsidan HÄR. Lanseringskampanjen pågår till och med måndag 3 juni. Rabatten är redan avdragen så ingen rabattkod behövs.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *