Hotellfrukost ♥


 

Såhär såg det ut igår morse när jag, Linn och mamma startade en sommardag i Göteborg med brakfrukost på Hotel Eggers. Färskt bröd, frukt, pannkakor, smoothie och nybryggt kaffe på deras inglasade uteservering medan solen sken utanför fick oss att oss som att vi befann oss utomlands. Gårdagen var magiskt på många sätt och vis och jag har ungefär tusen bilder att visa och massa att berätta. Göteborg är fantastiskt och att spendera 24 timmar med favoritsällskap och bara unna oss allt vi tycker om var bättre än ord kan beskriva.

 

Idag är jag kvar i Göteborg. Linn och mamma har åkt tillbaka mot Skaraborg och jag ska strax ta en promenad. Det har precis regnat ute och den friska luften är ett välkommet inslag. Vi hörs lite senare hörni!

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Hotellfrukost ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *