Torsdag och jobb från Göteborg.


 

Hej hej hallå på er! Idag jobbar jag hemifrån, eller rättare sagt från Göteborg. Jag hade en tid hus sjukgymnasten här imorse och då passade jag på att stanna kvar och arbeta på distans. Jag har bland annat svarat på en hel del mail, druckit finkaffe från café och så har jag besökt en guldsmed (WRANGES) för plåtning och intervju. Och alltså, kolla bara in vigselringen ovan. HUR fin?! Älskar färgade stenar och denna ring föll jag verkligen pladask för.

 

Hur som helst, snart ska jag slå ihop datorn och åka iväg till matbutiken för att inhandla lite gott till ikväll + saker till midsommarfirandet imorgon. Vi ska vara ett stort gäng som firar utanför Göteborg med sill-lunch, 5-kamp, lekar och grill på kvällen. Ett midsommarfirande helt i min smak.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *