Skövde-häng med favoriter.


 

Igår efter jobbet tog jag bilen till Skövde och hem till syrran, Mikael och Tage. Mamma var också på besök och vi började med kramar och ta-ikapp-senaste-tid innan det var dags för middag. Vit sparris, krispigt vitt vin och sedan torskrygg stod på menyn. Sedan satt vi flera timmar ute på en solvarm balkong och skrattade tills tårarna rann medan vi drog roliga anekdoter och historier om vad som hänt sedan sist vi sågs. Fick också en sommarpresent av syrran. Vackra, antika franska vinglas och ljusstakar och tillbehör. Så himla fint!

 

Och idag? Idag har jag busat med en pigg liten Tagg på morgonen och om en liten stund ska vi iväg och plocka jordgubbar. Livet!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *