I annonssamarbete med Kitchentime

Jordgubbsplockning och kaffedrickande ur termos.


 

Igår startade vi dagen med jordgubbsplockning. Vi mötte upp pappa och hans fru ute på jordgubbsfältet och trots att klockan precis slagit 9 stod solen högt och temperaturen visade på högsommarvärme. Att plocka jordgubbar är verkligen något som ligger mig varmt om hjärtat och något vi alltid gjorde som barn på somrarna. Blir också som galen i jordgubbsfältet och vill typ plocka med mig allt hem. Men inser som tur var mina begränsningar och plockar ”bara” en 10-liters hink helt full. Och igår gick det otroligt lätt att plocka, herregud vad jordgubbar det fanns. Till och med Tage tyckte det var high life att plocka och plockade duktigt av alla röda (och gröna) bär han såg.

Efter vi fyllt flera hinkar med bär var det dags för fika. Och i vissa stunder känner jag mig verkligen som pappa Rudolf i Sunes Sommar – scenen på stranden där alla får fram sina kaffetermosar – och blir otroligt kaffesugen. Då smakar det lite extra gott med kaffe och bulle. Och igår invigde jag min nya termoskanna från Kitchen Time (LÄNK) och vi drack kaffe i solen och åt av syrrans hembakta vaniljbullar. Kaffetermosen finns just nu på kampanjpris i samband med lanseringen av deras nya hemsida och jag måste ändå erkänna att det är vuxenpoäng att äga en termoskanna. Totalt finns över 100 produkter till kampanjpris så här kan man verkligen fynda något nytt till sommarens picknickar – se alla produkter HÄR.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *