Styrsö ♥


 

Igår befann vi oss ute i Göteborgs Skärgård, på Styrsö hela dagen. Det vankades nämligen dubbeldop för både William och Amelie och vi tog färjan ut i den vackra skärgården på förmiddagen. Dessvärre spöregnade det när vi åkte ut så det var några blöta första timmar som vi spenderade på ön och i kyrkan. Men sedan sprack det faktiskt upp och vi fick både solsken och en magisk solnedgång att titta på. Vi spenderade som sagt vad hela dagen på ön. Efter ceremonin i kyrkan vankades det dopfika och herregud vilken kakbuffé som dukats upp. Vi satt i deras trädgård med havsutsikt och fikade, drack kaffe och rosé och sedan på kvällen körde vi lite lekar och tände grillen. En fantastisk dag.

Och nu? Nu har vi precis varit på gymmet och äter lite lunch. Ska sedan packa det sista innan vi tar oss mot flygplatsen och åker till Nice. Jag har inte med mig datorn dit, men har tidsinställt lite inlägg åt er här på bloggen. Men vill ni följa med på resan gör ni det som vanligt på Instagram (@annastormphoto).

 

 

Rekommenderade inlägg

One thought on “Styrsö ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *