Frukost på Stallgården och shopping på Två Fröknar.


 

God morgon på er! Jag sitter nu på min balkong och äter filmjölk och jordgubbar till frukost. Enkelt och gott, men jag måste erkänna att jag saknar fredagens frukost litegrann. I fredags åkte nämligen jag och Emelie ut till STALLGÅRDEN för att testa deras frukostmeny och oj vilken meny sedan. På menyn kunde vi välja på olika sorters pannkakor, avokadomacka, laxmacka, acaibowl och lite till. Valet föll på en laxmacka för mig, en avokadomacka för Emelie och så nybryggt kaffe och färskpressad rödbetsjuice, så himla gott! Efter att vi ätit frukost och snicksnackat i 2(!) timmar gick vi sedan över till butiken TVÅ FRÖKNAR där vi spanade på inredning och shoppade lite kläder. En så himla mysig semesterförmiddag med min favorittjej.

 

 

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Frukost på Stallgården och shopping på Två Fröknar.

  1. Mysigt ställe med underbara saker och galet god mat! Frukosten måste jag pröva…..Kram, du har en fantastiskt fin blogg!

    1. Ja, testa frukosten – den var fantastisk 🙂 (de kör frukost fredag, lördag, söndag nu på somrarna). Kram och tusen tack för fina ord!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *