Spenderar fredagen i fotostudion.

Byxor – Miss Selfridge (gamla) / Tröja – Object Clothes

 

Hej och god morgon på er! Just nu befinner jag mig i Göteborg och denna fredag ska jag spendera i en studio tillsammans med en fotograf och vi ska fotografera vigselringar till Bröllopsmagasinet. Gör en helt ny style shoot och jag har med mig lite blandad rekvisita och så ska vi vara kreativa och skapa magi idag. Tror det blir himla kul! När vi sedan är klara med plåtningen väntar en efterlängtad helg (varit en otroligt stressig vecka på kontoret) och jag ser fram emot tillsammanstid med M och avkoppling i hans famn.

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Spenderar fredagen i fotostudion.

  1. Ursäkta om denna fråga kanske är för personlig, men hur träffades du och M? 🙂 följt dig i många år och kände själv din hjärtekross i början av året. Är innerligt glad för din skull 🙂
    ha en fin fredag, kram!

    1. Nejdå, klart du ska fråga – bara kul 🙂 Vi träffades faktiskt via Tinder och har träffats i 7-8 månader nu (tiden går fort!). Så himla tråkigt att du själv gått igenom hjärtesorg, hoppas det känns bättre nu – tiden (och bra människor i sin närhet) brukar läka de flesta sår 🙂 Stor kram och hoppas du har en trevlig helg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *