Kreativ dag i fotostudion.


 

Hej på er och glad lördag! Igår höll jag till i ett konferensrum på CONVENDUM här i Göteborg tillsammans med fotografen Gabriel Ardiles hela dagen. Vi hade i uppdrag att fotografera vigselringar till nästa nummer av Bröllopsmagasinet och Gabriel var fotograf och jag Creative Director. Och alltså, kan vi bara börja med att prata lite om Convendum? Det är ett coworking space som ligger mitt på avenyn i Göteborg och att kliva in genom dörrarna var precis som att kliva in på ett exklusivt hotell. I receptionen/lobbyn möttes man av marmorgolv, palmer och sobert svarta väggar och dessutom en dignande frukostbuffé (i kontorshyran ingår nämligen frukost varje dag). Lokalerna var toppmoderna och utöver exklusiv interiör, trevlig servicepersonal som kom med kaffe och hippa entreprenörer möttes man också att Göteborgs kanske finaste utsikt över takåsarna. Blev fullkomligt förälskad i platsen och drömmen vore ju att en dag ha kontor här och kunna vara kreativ i exklusiv miljö varje dag.

Men ja, hur som helst. Igår var också en dröm för vi fotograferade dyrbara ädelstenar och fångade gnistrande diamanter på bild. Och jag älskar att få vara Creative Director. Att med hjälp av mina egna klänningar (haha ja, jag roffade åt mig lite av vad jag hade i garderoben), blommor och fina smyckesaskar dokumenterade vi vigselringar på ett väldigt vackert sätt. Det var SÅ roligt! Och stressigt och slitsamt på samma gång, såklart… Vi jobbade från tidig morgon till kväll och efter att ha stått upp halva dagen böjd som en ostbåge över våra stilleben vi skapade var jag ganska slut i både knopp och kropp (rygg!) efteråt. Men resultatet? Oj så bra. Ovan ser ni bara några av mina BTS-bilder och såklart blev de riktiga bilderna ännu vassare, men alltid kul att ha lite egna minnen från dagen.

Och idag? Idag har vi lördag och M är iväg och spelar fotbollsmatch och under tiden ska jag redigera lite bilder och besöka gymmet. Sedan i eftermiddag väntar överraskningsfest för en kompis till M som fyllt 30 och vi ska ut till Styrsö för lekar, grill och kanske kvällsdopp i havet. Kul!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *