Att ha söndagskväll.


 

Och så blev det söndag kväll och helgen börjar lida mot sitt slut. Då jag jobbade hela dagen igår (bröllopsfotografering) så valde jag att ta en liten dator-paus under helgen och försöka vila upp mig och njuta av familjetid den lilla stund jag var ledig.

Vad har jag gjort mer i helgen då? Jo i fredags mötte jag upp Linn, Mikael, Tage och deras vänner i Skövde. Vi hängde på ”Skövde Matfestival” och åt god mat och minglade bland folk. Sedan blev det ett gas vin hemma hos vänner till Linn och Mikael innan vi rullade hemåt. Och igår? Igår fotograferade jag bröllop hela dagen. Hade med mig världens bästa syster som sidekick och förevigade ett strålande brudpar i sensommarsol och alltså WOW vilket bröllop! Även om jag arbetar med bröllop varje dag genom jobbet som chefredaktör för Bröllopsmagasinet går det inte att få nog av den magiska stämning som uppstår på ett välplanerat bröllop med glada människor – herregud vilken fantastisk atmosfär! Och som bröllopsfotograf är man ju faktisk med brudparet i stort sett hela dagen och det är en lyx att få ta del av dagen på det sättet. Och efteråt, ja… när jag var både lyckorusig och totalt utmattad efter en hel fotodag så möttes jag och syrran av bästa tänkbara när vi kom hem. Mamma hade gjort Mikael och Tage sällskap och när vi klev innanför dörren bjöd de oss på en 2-rätters fransk middag med tillhörande rödvin och herregud – mat har aldrig smakat så bra! Dessutom hade Mikael varit gullig och köpt presenter till både mig och Linn för att visa att han var stolt över fotograferingen vi gjort tidigare i veckan. Alltså åh vilka fina människor jag har i mitt liv ♥ Natten avslutades med kvällsdopp i sjön innan mamma rullade hemåt och vi andra kröp ner för natten.

 

Och idag? Idag har jag busat med min favoritkille (Tage) medan det åskade och blixtrade utanför lägenheten. Strax efter lunch rullade jag sedan hemåt och har ägnat eftermiddagen åt veckohandling och bildredigering på balkongen. Mysigt. Det har varit en händelserik vecka, minst sagt och den har innehållit alldeles för lite sömn så jag ska faktiskt strax packa ihop datorn och gå och lägga mig, redo för en ny vecka.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *