Plåtning för Twilfit med bästa systern.


 

Åh hörni, nu känns livet lite ljusare igen och en stor bidragande faktor till detta är de senaste dygnen i Stockholm där jag fått möjlighet att göra kanske det roligaste jag gjort: att stå modell för TWILFIT tillsammans med min kära tvillingsyster. Hade någon sagt till mig när jag var yngre att jag vid 30-års ålder skulle få vara underklädesmodell hade jag förmodligen bara skrattat rakt ut. Jag?! Underklädesmodell?! Bara tanken på att det faktiskt var det som jag och syrran gjorde uppe i Stockholm får det att pirra till i hela magen av lycka och tänka att livet är rätt fantastiskt, ändå.

Uppe i Stockholm hade vi the time of our life, bokstavligt talat. Det har varit SÅ roligt att få göra detta och teamet bakom denna plåtning som vi jobbade med var extremt professionella, trevliga, talangfulla och underbara och gjorde själva upplevelsen till något helt otroligt. Älskar varenda en av dem. Vi jobbade i högt tempo men jag njöt av varje sekund och ville aldrig att det skulle ta slut. Ovan ser ni lite mobilbilder som är tagna i all hast mellan varje ombyte eller av personer Behind-The-Scenes och jag är så pepp på att få se de riktiga bilderna som kommer börja visas med start v.45. Det är alltså Twilfits jul- och nyårskampanj som jag och syrran frontar och som ni kommer kunna få se i butik och online under flera veckor. Gaaah så roligt!

Och med det sagt så tar jag helg och ska spendera fredagskvällen med människor jag tycker om, mat och bubbel och imorgon? imorgon ska jag fotografera bröllop. Vad gör ni i helgen?

 

 

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer till “Plåtning för Twilfit med bästa systern.

  1. Vad skönt att livet är lite snällare mot dej igen och himmel vad coola och snygga ni är….. bra jobbat👍💪💚
    Sylvia😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *