Friday vibes


 

Hej hej hallå hörni! Jag slänger in en (gammal) bild medan jag flänger runt hemma och fixar inför kvällen. Kl 18.30 får jag middagsgäster och jag verkar ha haft en överjordisk tro på allt jag skulle hinna med på 1,5 timme mellan att jag slutat jobbet till gästerna kommer. Förrätt, varmrätt och efterrätt ska fixas samtidigt som lägenheten ska piffas och jag helst ska hinna hoppa in i duschen. Haha detta är SÅ typiskt mig. Att knö ihop för många saker på för kort tid. Jag menar, jag kunde ju styrt en middag men köpt färdig mat. Men nehej, ska jag göra något är det liksom ”allt eller inget”. Men jag älskar det och att just få laga mat till mina vänner är det absolut bästa jag vet ♥ Trevlig helg på er nu, vi hörs mer imorgon!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *