New in – nytt till höstgarderoben.


 

Och så blev det söndag kväll och en väldigt härlig helg börjar gå mot sitt slut. Denna fredag, lördag, söndag har varit fantastisk och jag inledde ju helgen på allra bästa sätt i fredags genom att bjuda över mina favoriter på 3-rätters middag, vin, sällskapsspel, skratt och prat. Tror jag kom isäng först vid 2-tiden och det var längesedan jag var uppe så sent – sjukt trevligt! Och igår, igår fick jag och M för oss att ta en liten shoppingrunda. Så himla sugen på att uppdatera min garderob och igår kom jag hem från stan med ett par nya jeans, lite nya underkläder och så tröjan och jackan ni ser på bilderna ovan. Såväl tröja och jacka kommer från H&M och även om jag gärna hade kört sensommar några månader till ser jag fram emot att bära plaggen.

Nu ska jag för övrigt snart slå ihop datorn för kvällen och fixa lite middag. Utöver ett besök på gymmet och i matbutiken har jag nästan bara jobbat idag. Redigerat färdigt bröllopsbilder och så har jag jobbat med att skriva reportage och bildtexter till Bröllopsmagasinet. Vi går ju in i en hektisk slutproduktion nu och då får man vackert jobba lite även på helgerna. Men nu? Dags att laga middag. Puss!

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “New in – nytt till höstgarderoben.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *