Septemberdoppet.


 

Igår, i krispig luft och medan solen tittade fram mellan molnen, så tog vi månadens utomhusdopp. Förra året badade jag ju året runt (minst 1 gång i månaden) och i år har vi bestämt oss för att göra samma sak. Det är fantastiskt nästan jämt att bada utomhus och känslan efteråt är oslagbar!

Och igår? Ja igår var det inte tokigt alls att bada, ca 13 grader i vattnet och solsken gjorde det till en väldigt härlig upplevelse. M hade dessutom bara någon timme tidigare kommit upp till Skövde och överraskat mig (♥) så även grabbarna var modiga och badade i den svalkande sjön. Så härligt! Och efteråt? Efteråt gick vi in och drack kaffe och åt sockerkaka. Väldigt mysigt. Idag har det inte blivit något dopp men däremot mycket mys med Tage och så har pappa, farmor och farfar varit här och druckit kaffe. Nu ska jag rulla hemåt mot västkusten igen, fulltankad med energi efter en helg med nära och kära.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg