Kanelbullens Dag.


 

Hej hopp hörni! I förmiddags då jag tog en promenad med Emelie kunde jag inte låta bli att gå förbi bageriet och köpa mig en kanelbulle för att fira Kanelbullens Dag. Och alltså, HUR gott är det inte med kanelbullar?! Ska nog tamigtusan baka efter mitt bästa recept (LÄNK) nästa helg.

Annars då? Jo vi har fredag och jag har fredagspirr i kroppen. Är ju ledig idag, jobbade 100% i september på Bröllopsmagasinet i och med slutproduktion, men har nu återgått till mina 80% vilket innebär 1 ledig dag i veckan. Så idag har jag varit ledig varvat med sysslor för mitt egna bolag. Om en stund ska jag åka ner till Göteborg, där väntar fredagsmys, matlagning och vin tillsammans med M. Happy friday folks!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *