Min helg! Bullbak, crossfit, finlunch och målande.

Söndag kväll och en riktigt mysig helg börjar lida mot sitt slut. Tänkte köra en liten summering av helgen här i bloggen innan jag börjar uppladdningen för en ny vecka. Vad jag haft för mig? Jo detta:

 

 

Fredag och jag inledde helgen tillsammans med M och Emelie och vi bakade bullar och drack bubbel. Följde mitt grundrecept på kalljästa bullar och sedan fick vi var och en stå för fyllningen och vi gjorde alla möjliga varianter. Choklad, vanilj, klassisk kanel och fudge. En himla massa bullar blev det och det var svårt att avgöra vilken som var godast. Mellan bullbaket drack vi bubbel och kollade på Alla mot Alla på Dplay. Perfekt fredagskväll.

 

På lördagen sedan så startade jag och M dagen med långfrukost i köket medan solen sken in. Därefter åkte vi till gymmet för att bränna av ett crossfit-pass med Magnus och Åsa. Så himla trevligt och jobbigt på samma gång. Vill verkligen bli bättre på att få till dessa pass; de är oslagbara! Efter träningspasset åkte jag och M ut till Stallgården Krog där vi åt finlunch och pratade ikapp om livet. Därefter åkte han tillbaka till Göteborg och jag spenderade eftermiddagen med att tvätta, gå promenad och senare på kvällen äta allt jag var sugen på och se film. Mysigt!

 

Och idag då? Idag startade jag söndagen med frukost följt av 60 minuters fantastisk massage. Lovade mig sedan att ta vara på ”nedvarvningen” och ha en lugn dag. Plockade fram målarduken och spenderade kanske 3 timmar på en solig balkong med kaffe, penslar och färg. Älskar skapandet! För mig är resultatet här inte viktigt (hey, är inte alls en talang på att måla) utan det är själva målandet som är det härliga. Det kreativa, kravlösa och meditativa. Älskar det! Har också ätit mer bullar idag samt tagit en långpromenad i den sköna höstluften. En fin avslutning på en mysig helg, minst sagt.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *