Bröllopsmagasinet – nytt nummer ute nu!


 

Wohoo! Idag finner ni det nya numret av Bröllopsmagasinet ute i butikshyllorna. 7 månaders arbete finns nu i fysisk form och ligger i tidningshyllorna och väntar. Det är en magisk känsla det där, när man arbetat på något länge och slutligen har produkten i sin hand – oslagbart! I som chefredaktör är jag stoltare än tuppen och tycker detta nummer är fantastiskt vackert och fyllt med mängder av inspiration för blivande brudpar. Även dem som inte ska gifta sig finner mycket smått och gott i detta nummer så som bordsplaceringar, hur man bjuder in till fest, förslag på menyer, dukningar och vackra resmål.

Så ja, är du nyfiken på att läsa mer finns nya numret av Bröllopsmagasinet ute nu. Så himla kul!

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *