I annonssamarbete med Löwengrip

Ny hudvårdsrutin – aldrig haft mjukare hy!


 

Jag har egentligen aldrig varit riktigt intresserad av hudvård eller makeup utan använt det som varit billigt, lättåtkomligt och funnits i närheten typ. Många gånger har jag använt body lotion i ansiktet och enbart vanlig tvål att tvätta ansiktet med. Jag har nog kunnat göra detta eftersom jag har en ganska tacksam hy och inte mycket problem med varken finnar eller extremt torra partier. MEN, ja… man blir ju inte yngre direkt och även om jag aldrig haft problem med hyn så har jag absolut inte haft perfekt hy utan små åkommor har förekommit. Framförallt så har hyn under vintern känts ganska torr och ojämnheter i form av rodnader och små plitor har dykt upp med jämna mellanrum (inte minst under stressiga perioder).

Så de senaste veckorna har jag tagit tag i mig själv, insett att jag är vuxen och börjat med en ny hudvårdsrutin i form av produkter från LÖWENGRIP. Några av produkterna som ni ser på bilderna hade jag sedan tidigare, men de senaste tillskotten är 3 produkter från deras serie Instant Glow. Jag använder rengöringen och serumet varje morgon och kväll och på morgonen adderar jag även Whipped Cream-produkten som är som en ansiktskräm med skimrande lyster. Och alltså W.O.W! Nu är jag ingen hudvårdsexpert och kanske inte förklarar med korrekta termer men oj oj oj vilken skillnad jag märkt. Under de 3-4 veckor som jag använt produkterna känns min hy verkligen mättad med fukt på ett helt otroligt sätt. Kinderna och pannan (som annars kan vara lite torra) är nu alldeles mjuka och len som en persika och jag har inte haft en enda plita eller torrt parti i ansiktet på ca 3 veckor. Dessutom tycker jag huden strålar av lyster och min vanliga makeup fäster bättre och framhävs tydligare än tidigare. Otrolig skillnad och jag är verkligen glad över att jag funnit produkter som verkar vara en 100-procentig matchning med min hy. LÖWENGRIP har ju mängder av produkter och en annan favorit är deras Hårmask The Cure. Håret blir verkligen silkeslent och doften är så god att jag flera gånger varit sugen på att äta upp innehållet, haha. Just hårinpackningen är faktiskt slut just nu och jag funderar på att gå på Löwengrips Event nu på fredag på Åhlens i Göteborg och införskaffa en ny. Vill ju gärna också säga hej till min stora förebild Isabella.

Och ja… om jag ska tipsa om en sista favorit från märket så måste det vara deras Self-Tan-drops. Använt dessa i 1,5 år nu och det är verkligen en räddare i nöden under vinterhalvåret ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Ny hudvårdsrutin – aldrig haft mjukare hy!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *