Oktoberdoppet.


 

I söndags såg det ut såhär när jag och M åkte ut till havet för att doppa oss i det gråblå vattnet. M tyckte dock (när han väl känt på vattnet) att det var en vansinnig idé att bada så jag fick vackert kliva i själv och doppa mig. Tyvärr hade de tagit bort bryggan för säsongen så jag fick gå i från land och det gör det alltid lite svårare (fötterna domnar tillslut bort av kylan). Men trots långgrunt vatten och mängder av brännmaneter(!) fick jag promenerat ut en bra bit och slängt mig i vattnet. Uppfriskande minst sagt men inte så farligt kallt så jag klev faktiskt i en gång till så att M kunde ta lite bilder (haha måste ha bildbevis).

Om 2 veckor är det dags att bada igen. Då står novemberdoppet på schemat tillsammans med Linn och mamma. Året-runt-badar du?

 

PS! Har lite dålig koll på Göteborg, är det någon av er som vet ett bra ställe för just vinterbadare?

 

 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Oktoberdoppet.

  1. Jag som utmaning för mig själv att bada varje månad under ett år. Än så länge funkar det, ca 10 grader i vattnet här i Blekinge. Blir värre de närmsta månaderna… 😱😃

    1. Woopwoop! Heja dig! Ska också bara 1 gång i månaden och precis som du säger så är det ju kommande 4-5 månader som blir de värsta 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.