Snapshots from London.


 

Lite blandade bilder från 3 dagar i London. Resan blev faktiskt bättre än jag tänkt mig (med tanke på omständigheterna) och att gå in i ”semesterbubblan” och fly vardagen och verkligheterna visade sig vara exakt det jag behövde. 3 dagar att bara fokusera på sådant som jag tycker om. Fina människor, nya miljöer, fantastiskt god mat, kultur och upplevelser. Jag har ju varit i London många gånger, men de flesta på jobb och då ser man inte mycket av staden och jag är glad att jag nu fick uppleva den med mina ögon, på mitt sätt. Och visst fanns det många guldkorn på resan, lovar att berätta om dem så snart ork och energi finns. Nu? Nu ska jag packa upp väskan och mentalt ställa in mig på att verkligheten är tillbaka och att jag måste kämpa för att klara av vardagen, usch! Hade gärna, likt en struts, stoppat huvudet i sanden och blundat för verkligheten ett tag till…

 

Tack också för alla era kommentarer, jag vill att ni ska veta att de betyder väldigt mycket för mig ♥ Kram

 

 

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Snapshots from London.

  1. Så härligt att höra att du kunnat koppla från lite och hämta värdefull kraft. Mysiga bilder! Nu önskar nog alla dina läsare att det som vänt livet upp och ner ska ställas till rätta på bästa sätt. Take care!

  2. Så kul att se dina bilder från London, ser härligt ut! Men kan tänka mig att det är tufft ändå såklart.
    Skickar dig en varm kram<3

    1. Hej 🙂 Den har jag köpt på Bikbok nu i höst. Verkar dock vara slutsåld överallt, men sett att de har fått in en liknande på H&M nu. Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *