Klädsel till vinterbröllop

”Hej! Jag tycker jättemycket om din blogg & har följt den i många år. Jag skulle behöva hjälp med klädsel som gäst till min väns bröllop. Vintrigt i norra Sverige. Bröllopet är den 23/11 Så jag börjar bli lite stressad över detta 🙂 jag vill gärna att mina kurvor framhävs.”

Denna fråga fick jag på bloggen i förra veckan och jag tänkte jag kunde tipsa om lite fina kläder för just vinterbröllop (eller andra festliga tillställningar nu i november-december). Tänker att jag tipsar om sådant som finns i butikerna/webbshopparna  just nu och som går att få tag på med relativt kort varsel ♥ Det viktigaste tycker jag om man ska gå på bröllop eller någon annan stor tillställning är att våga klä upp sig. Vi i Sverige är generellt ganska dåliga på att våga sticka ut och väljer gärna att bära ”något enkelt”. Men våga satsa och framförallt på ett bröllop – få tillställningar är värda att fira så mycket som just bröllop och på denna dag kan du verkligen med hjälp av kläder och accessoarer slå på stort. Jag har valt att tipsa om kläder som man faktiskt kan använda även vid andra tillfällen och klä upp eller klä ner med hjälp av skor och accessoarer. Valet av material på kläderna gör också att de känns lite festligare än vanliga bomullsplagg.

Vit ullkappa – HÄR / Glittrig Top (stoppas ned i kjol för att markera midja) – HÄR / Satinkjol – HÄR / Skärp – HÄR / Pumps – HÄR

Klänning – HÄR / Pumps – HÄR / Fuskpäls – HÄR / Väska – HÄR / Örhängen – HÄR

 

Hoppas du som frågade hittar lite inspiration i detta ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

2 thoughts on “Klädsel till vinterbröllop

  1. Älskar dina klädinspirations inlägg. Du sätter ihop budget kläder så att det ser så lyxigt ut. Tack för dessa och fortsätt så. Du är fantastiskt duktig på det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *