Julinspirerade kläder för alla tillfällen.

∼ innehåller adlinks ∼

Tänk att vi på söndag kliver in i december månad och dessutom firar 1:a advent! Jag älskar december och det är absolut en av mina favoritmånader på året, inte minst på grund av allt mys och festliga tillställningar som blandar sig. Påminner mig här och nu om att verkligen leva ut min julpersonlighet och passa på att dricka glögg iförd raggsockor och stickad tröja en vanlig tisdagskväll, bjuda över vänner för adventsmingel och köpa något glittrande till årets inbokade julbord. Jag vill maximera julen och mina outfits därtill. Visst är det bästa för både plånbok och miljö att köpa tidlösa kläder som fungerar året runt, men det är då vansinnigt roligt att titta efter säsongsbetonade plagg och just nu klappar mitt hjärta lite extra för kläderna och accessoarerna i dessa kollage.

 

TILL JULBORDET:

Cremévit klänning – HÄR / Hårspännen – HÄR / Pumps – HÄR / Kappa- HÄR

 

TILL GLÖGGMINGEL MED KOLLEGORNA:

Väska – HÄR / Örhängen – HÄR / Stickad tröja – HÄR / Byxor i läderimitation – HÄR / Loafers – HÄR

 

TILL JULMYSET HEMMA:

Tofflor – HÄR / Stickad tröja – HÄR / Ribbad byxa – HÄR / Hårband – HÄR / Örhängen – HÄR

 

TILL SJÄLVASTE JULAFTON:

Paljettklänning – HÄR / Örhängen – HÄR / Jacka i fuskpäls – HÄR / Pumps – HÄR / Hårband – HÄR

 

 

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Julinspirerade kläder för alla tillfällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *