Att se fram emot en julig vecka.

Kappa & Halsduk – Zara / Tröja – Ellos

 

Första veckan i december och denna vecka ser jag verkligen fram emot för den innehåller många trevliga ting. Utöver produktiva timmar på kontoret och något besök på gymmet så ska jag fortsätta julpyntandet i lägenheten, är sugen på att gå loss i affären på några fler hyacinter. KAN man ha för många egentligen?! Och alltså, är det bara jag som tycker hyacinter är som finast innan de blommar? När de väl blommar så brukar jag slänga ut dem och köpa nya, haha. Gillar de små knoppiga lökarna bättre än de (lite för starkt) doftande blommorna.

Hur som helst. Utöver julpynt så vankas det också årligt pepparkaksbak hemma hos mig på torsdag. Jag och några av mina närmsta vänner har ju haft det som tradition i typ 8 år så det fortsätter vi med. Utöver pepparkaksbak ska vi också äta lutfisk (haha vet att vi förmodligen är knäppa som tycker om det, men jaja) och spela julmusik. På lördag sedan är det julmarknad i stan och på kvällen kommer några Skövde-favoriter hem till mig och så väntar ett besök på Brygghuset i Fiskebäckskil för att äta julbord. Alltså deras julbord är så vansinnigt bra – vattnas i munnen bara jag tänker på det.

 

Så ja, jag har en julig vecka i december att se fram emot och hoppas du också har något trevlig inbokat i kalendern som du kan längta till ♥

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *