Julgransköp och pepparkakshus.


 

Idag (och igår) har jag haft väldigt fina juldagar där jag igår bakade lussekatter, slog in julklappar och lyssnade på och skänkte pengar till musikhjälpen från kl 8 på morgonen till tidig kväll. Så himla mysigt.

Och idag? Idag har vi varit och köpt gran, lyssnat på musikhjälpen medan vi klätt granen, tagit en runda på stan och nu ikväll har vi gjort pepparkakshus. Haha definitivt lättare sagt än gjort, men för att vara första gången vi gjorde ett hus får det ändå godkänt. Men jag tar med mig några tips till nästa års bygge. Tur man lär sig saker ändå.

Nu? Nu ska vi käka middag form av torskrygg, potatis, betor, brynt smör och riven pepparrot. Sedan är jag sugen på att se filmen Love Actually och efteråt stupa i säng.

 

 

Rekommenderade inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *